onsdag 2 juni 2010

Tidning ger svar på tal

Jag fick ett samtal från Vänsterpartiet häromdagen. De var arga på Stockholm Citys granskning av kvinnorepresentationen i stadens bolagsstyrelser. "KD bäst i klassen var rubriken". Pinsamt, skriver oppositionsborgarråd Ann-Margarethe Livh. Mårten har intervjuat Stockholm City som ger svar på tal.

I dag har Maria skickat ut nyhetsbrev om våra bästa granskningar från maj månad. Kolla och läs de artiklar du missat eller glömt bort! Arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorins artikel om Dagens Arbetes felcitering är inte med på listan, men den vann i stället äran i kategorin mest lästa artikeln på vår sajt i maj.

I övrigt lider en tredjedel av den oberoende redaktionen av axelvärk som inte vill gå över. Men mina utomordentligt kompetenta kollegor Jannike och Mårten håller givetvis ställningarna när jag nu lämnar redaktionen och beger mig mot sjukhuset.

Skriver du något mediegranskande eller nyhetskompletterande? Dubbelposta gärna på Second Opinion. Och glöm inte att tipsa redaktion@second-opinion.se om du läser något mediekritiskt intressant någonstans.

/Hanna och redaktionenInga kommentarer: