fredag 11 juni 2010

Ensidigt i DN om ungdomsarbetslösheten

Dagens Nyheter presenterar siffror som visar att den höga ungdomsarbetslösheten som politikerna pratar om är överdriven.

Det här är dock en myt som propageras av dem som ensidigt vill prata ner ungdomsarbetslöshet, skriver Stefan Fölster på Svenskt Näringsliv.

Läs hans intressanta inlägg och flera andra som kommit upp på vår sajt under en högst intensiv torsdag och fredag förmiddag. Missa inte Jannikes text om den inledande Rinkebyrapporteringen, där Västerortspolisen är kritisk till mediernas ordval.

Läs annars om infantila ingresser där Linus Hellman undrar om Barometern skänker pengar till Kalmar FF, eller läs om socialdemokraten Eva-Lena Jansson som anser att Aktuellt gör ett journalistiskt lågvattenmärke med spekulering i blivande rödgröna ministrar.

Idag börjar fotbolls-VM. Hur har rapporteringen varit inför VM, och hur kommer den att se ut under turneringen? Tipsa gärna oss om du ser eller läser något som är värt att mediekritiskt granska.

Skriver du själv något mediegranskande eller nyhetskompletterande? Dubbelposta gärna på Second Opinion. Och glöm inte att tipsa redaktion@second-opinion.se om du läser något mediekritiskt intressant någonstans.

/Redaktionen

Pingat på intressant.se. Andra bloggare om , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer: